Lørdag 11.april VESTLANDSFANDEN Påskeafta på Snikkeriet

KJØP BILLETT

Reidar Brendeland & Vestlandsfanden har vært på landeveien sammenhengende i 40 år. Det er enestående i norsk underholdningsbransje.

Siden 1979 har bandet gjort 3-4000 spillejobber og gitt ut 16 album. De har spilt for alle fag og lag av folket. De har spilt for fattig og rik, 14 personer i Narvik og 50.000 i Hong Kong sentrum. De har besøkt Folkets Hus, festivaler, firmafester, fengsel og fyllefester, boreplattformer, brygge og bygdedanser, brakker og bedehus. Stadioner, skoler og samfunnshus. Kort sagt. De har antagelig besøkt alle hus i Norge som har flere enn seks vindu på en vegg.

Nytt album er på vei. I dag er de ivrigste fansene er mellom 18-27 år. Dette er et potent, friskt og fremadstormende band kjent for sitt ekstremt smittende humør, svingende folk-rock og countryrock. Du risikerer å havne ut på golvet og opp på bordet før du har fått sukk for deg.

Du risikerer faktisk å få en av dine beste konsertopplevelser noensinne. Dette Norges beste og mest underholdene folk-rock band. Både stilen og materialet er originalt. Mange hevder at bandet har vært foregangsmenn i folk-rock sjangeren. De var på landeveien i over 10 år før lignende band dukket opp. Vestlandsfanden er et fullblods folk-rock band som blåser de fleste kopier av banen allerede i første sving, uansett hvor mange seksere de har på terningen. Når bandet kommer til oppløpet er de fleste konkurrenter enten forsvunnet i røyken eller gått i garderoben.

Reidar Brendeland er en av Norges beste låtskrivere. ”Plukka plommer i Hardanger” og ”For livets glade gutter går solen aldri ned” er bare to av mange hundre låter som Reidar Brendeland har skrevet. Du vil bli overrasket over hvor mange sanger du husker når du lytter til hans sanger.

Han skriver sanger som handler om vanlige folk og deres virkelige verden. Ofte med et skråblikk og humoristisk, ettertenksom vri. Dette er sanger til og for kassadamen, bussjåføren, politimannen, oljearbeideren, prest og klokker, vaskehjelpen, trailersjåføren, vinnere og tapere og alle de andre. Alltid skrevet med et varmt hjerte for de svakeste i samfunnet. Reidar Brendeland & Vestlandsfanden har alltid vært bra.

Nå er de bedre enn noen gang.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

RSS
Follow by Email