Fredag 8.mai – Randi Tytingvåg Trio

THE LIGHT YOU NEED EXISTS

«Norwegicana» med engelske tekster skrevet i samarbeid med Helge Torvund

 Randi Tytingvåg Trio presenterer denne kvelden sangene fra sitt siste album «The Light You Need Exists». Sammen med Dag Vagle på gitar og Erlend E. Aasland på diverse strengeinstrumenter har Tytingvåg skapt et unikt «Norwegicana sound»; inspirert av den mangfoldige amerikanske tradisjonen samtidig som trioen viser en tydelig forankring i sine norske røtter. . Dette er nært og ekte. Tett samspill og vokale harmonier har blitt deres fremste varemerke. De opptrer som et lite kammerorkester.På tekstsiden har Tytingvåg inngått et spennende samarbeid med poeten Helge Torvund. Det har vært veldig inspirerende og vil vise nye sider av dem begge. Ja, Helge Torvund skriver rett og slett på engelsk! De skildrer menneskelige stemninger, hjertesorg, jubel, enkle naturgleder og hverdagsliv. Sangene bindes sammen av en felles grunnholdning som går gjennom det hele. De to kunstnerne har begge et sterkt ønske om at lyset skal skinne gjennom i arbeidet deres. Det er deres felles «holy ground.»  

Line up:

Randi Tytingvåg – vokal

Dag Vagle – gitar, vokal, kor 

Erlend E. Aasland – tenorgitar, banjo, mandolin, kor

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

RSS
Follow by Email