OM OSS

Rosendal  – Kvinnherad

Underholdning

Fredagskveldene har vi ofte musiker-jam, der alle som har musikalske bidrag kan gå på scenen. Dei som opptrer kjem inn gratis, mens gjester betaler kr. 100 i cover charge.Det er berre å ta kontakt med staben og så planlegg vi dette i programmet for kvelden. Det kan ofte være kø av folk som har lyst til å bidra, så vær ute i god tid:)

Lørdager gjennom heile året  er det konsertar eller eller ann underholdning på Snikkeriet. Ta med venner og opplev den unike stemninga på Jamsession eller konsert med regionens beste underhaldningsband!

Litt om Snikkeriets historie

Naturhuset Snikkeriet er eit ombygd møbelsnikkeri frå 1930. Denne store møbelverktstaden  vart grunnlagt av 11 tømrarar og møbelsnikkarar som gjennom ca 35 år laga mange av Rosendals noverande boligmasse samt spisestover, soveromsmøblement  og anna fint trehåndtverk. Den gamle stilen og den røffe atmosfæren er tatt vare på.Kafe/restauranten er møblert med mange av dei gamle møblane som ofte var å finna i  i interiøret frå den tida. I huset er det behandlingssenter,  kurslokale/ selskapslokale,kunstverkstad med utsalg og utstilling, samt 5 utleigeleiligheter. Her finner du også administrasjonen for Livskvalitetsenteret.Det koselige og intime uteområdet vårt er populært i sommarhalvåret. Naturhuset Snikkeriet ligg sentralt i Rosendal, rett overfor Rådhuset og vakkert mellom to av Kvinnheradsfjella.

Mat & Drikke

Restauranten i Snikkeriet kan frå påsketider til slutten av august tilby kalde og varme småretter, lunch, middager, kaker og catering. Vi har kaffe og te-meny og  alle rettigheter i baren. Vår spesialitet er arrangement opp til 50 personer, med mat, drikke og levende musikk.

RSS
Follow by Email